Thalgo Anti agening exclusive arcfiatalító kezelések

 

Pigmentfoltos bőr kezelése

A Thalgo brightening pigmentfolt halványító kezelés a legmakacsabb pigmentfoltok mérséklésére.

A halványító hatású Clear Expert komplex megoldást nyújt a nagy pórusú és hyperpigmentált bőrre, a májfoltok, napfoltok, aknés, pattanásos bőrelszíneződések hatékony kezelésére.A látható pigmentációs problémák mellett a Pro- C vitamin és a fiatalító hatású oligo- és poliszacharidok anti- aging, simító hatásúak,megakadályozzák a bőr öregedését.A kúrakezelésnek köszönhetően a bőr fokozatosan világosodik, visszanyeri ragyogását, a pigmentfoltok halványodnak, megelőzi további foltok kialakulását.

Fő hatóanyagok : Clear Expert complex, Palmaria pamlata vörös alga,édesgyökér, oligo- és poliszacharidok,százszorszép,pro-C vitamin.

Eredmények:Új , fiatalos , ragyogó bőr, pigmentfoltok nélkül.

 

 

KOLLAGÉN KÉSZÍTMÉNYEK 25+

A Thalgo Kollagén anti-aging készítmények legfontosabb összetevője a kollagén, amely az első megjelenő ráncokkal veszi fel a harcot és intenzíven hidratálja a bőrt. A Kollagén készítmények alkalmasak minden bőrtípus számára már 25 éves kortól, az első ráncok és a mimikai ráncok ellen. A kozmetikumok természetes tengeri kollagén tartalma valódi fiatalító hatású, segíti bőrünk kollagén rostjainak regenerelását. A termékek folyamatos használata újra rugalmas, tónusos, kisimult, feszes arcbőrt eredményez.

 

 

HIALURONSAVAS KÉSZÍTMÉNYEK 35+

A Thalgo ránctalanító hialuronsavas kozmetikumok alkalmasak minden bőrtípus számára már 35 éves kortól, illetve néhány esetben kicsit korábban. A hialuronsav - hasonlóan a kollagénhez - bőrünk alkotóeleme és nélkülözhetetlen a fiatalság megőrzéséhez.
A tengeri hialuronsav feltölti a mélyebb ráncokat, intenzív hidratálást biztosít és csökkenti a további ráncok megjelenését. A termékek folyamatos használata egyenletes, sima bőrfelszínt, mélyrétegű hidratációt és fiatalos, feszes bőrt eredményez.

SZILÍCIUM KÉSZÍTMÉNYEK 40+

A Thalgo újgenerációs szilíciumtartalmú kozmetikumok 40 éves kortól a leghatékonyabbak. Lifting hatásukkal megemelik az arc kontúrjait és segítik a bőr fiatalos megjelenését. A szilícium a titkos fegyver a felettünk múló idő látható jelei ellen. A szilícium hasonlóan a kollagénhez és hialuronsavhoz is bőrünk alkotóeleme, amelynek mennyisége az öregedéssel együtt csökken. A tengeri szilícium erős kötőszövet regeneráló tulajdonságú, ezért különösen alkalmasak érett, igényes bőrök ápolására. A termékek folyamatos használata újra sima, feszes és fiatalos arcbőrt eredményez, valamint pótolja a hiányzó szilíciumot a bőrből.