Tű nélküli mezoterápia

Mostanáig  csak , injekciózva tudtuk elérni  a bőr mélyebb rétegeit, de a tű nélüli mezoterápiás gépek megjelenésével az ugynevezett  elektroporáció alkalmazásával mindez  tűszúrások nélkül elérhető. A tű nélküli mezoterápia megjelenése mérföldkő a szépségipar területén , amit talán az is mutat, hogy felfedezői kémiai Nobel-díjban részesültek.Mindig is probléma volt a kozmetikában, hogy hogyan lehetne a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, mivel a bőr barrier rétegén csak kis mértékben tudnak átjutni, igy a látványos eredmények a kezelés során gyakran elmaradtak. Tű nélküli mezoterápia során kis feszültséggel és alacsony frekvenciával rendkívül kis méretű aquagén  csatornákat nyílnak a bőrben, melyek áttörik a védekező barrier-réteget is. Így a hatóanyagok nagy mennyiségben lejutnak a problémás sejtekhez.

 

A  hatóanyagokról

Nagyon fontos, hogy tű nélküli mezoterápiás készülékkel csak steril, analitikai tisztaságú rendkívül híg, kis molekulaméretű hatóanyagok vihetők. Mivel áttörjük a védekező barrier-réteget, nem steril hatóanyagok alkalmazásával könnyen fertőzés vagy allergia alakulhat ki. Szerencsére rendelkezére állnak kifejezetten tű nélküli mezoterápiához kefejlesztett hatóanyagok is széles választékban.

A kezelésekhez Tegoder cég mezoterápiához kifejlesztett hatóanyagait használom.

 

       Mezoterápiás KezelésEternity Jovenesse Mezoterápiás komplexek  

  • Kaviár-fehér tea 30+
  • Gyömbér-gyöngypor 35+
  • PlaticellTM almaőssejt 40+       
  •                                 
  •  
  • Natív kollagén                                                                          Omeoskin gél                                                                                                      
                
 
                            Botox hatású mezoterápiás komplex hialuronsavval                                           
 
 
Hialuron és tengervíz
 
 
 
A kezelésről

A kezelés nem jár kellemetlen érzéssel a vendég részére .A tű nélküli mezoterápiánál egy mezoterápiás készülékkel elektroporátorral juttatjuk be a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe.A készülék speciális hullámai nsegítségével csatornákat nyit meg a bőrben, amelyen keresztül a hatanyagok képesek a mélyebb rétegekbe jutni.A kezelés fájdalommentes, a

kezelőfejjel  gyenge áramérzet mellett, lassú körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a bőrfelületet.Kellemes mikromasszázs érzet tapasztalható.A kezelés után a vendég azonnal folytathatja mindennepos tevékenységét.
A kezelés során nagy figyelmet kell fordítani   a sterilitásra. A  bőr mélyebb rétegeiben dolgozunk, az orvosi sterilitás alapkövetelmény.A kezelést steril gumikesztyűben végezzük. A bőr alapos fertőtlenítése szükséges.

 

Árak

 

 

 ARCKEZELÉS

MEZOTERÁIÁS

GÉPPEL

(TŰ NÉLÜL)

 

 

 

90’

 

 11.000 Ft

Hidroabrázióval
 

 

6 kezelés fizetése esetén -ajándék 7. kezelés,