KÖLTÖZÉS !!

 

Szalonunk 2018.05.23.án nyitott meg a Vasvár út 51. fszt/ 3 sz. alatt. Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni a lépcsőház lakóinak a felújítás során keletkezett zajokat türelemmel viselték.♥️

Köszönjük a felújtásban résztvevő szakembereknek a pontos, precíz kivitelezést .

Szalonunkban fodrász, kozmetikus , műkörmös szakember várja kedves vendégeinket.

Fodrász : Zachar Bernadett -munkarendje telefonos egyeztetés alapján 

Kozmetikus: Gátsikné Kondor Ilona 

munkarend június hónap folyamán 1,4,6,8,12,14,16,18,20,22,23,26,28,30 Kozmetikus : Kovács Daniella 

munkarend junius hó folyamán 5,7,9,11,13,15,16,19,21,23,25,27,29,30

Ezek egész napokat jelentenek, de telefonos egyeztetést igényel .Szombati napokon mindkét kozmetikus tud a szalonban tartózkodni

Műköröm . Zachar Brigitta (Brigi július 1- től csatlakozik hozzánk) 

Keresünk még 1 fő fodrász és még egy fő műkörmös szakembert. A részletekről érdeklődni : Gátsikné Kondor Ilonánál lehet

                                                                           Údonság !!!

Kedves vendégek !!
Új kezelés a szalonban!!! TDC CLINIK . Klinikai szintű hialuronsavas bőrápolási program.
A szépségkezelések és orvos-esztétikai beavatkozások által elérhető hatások, és eredmények fokozásához kifejleszett galenikus készítmények. Magas koncentrációban , a bőr igényeit kielégítő, legújabb generációs aktív hatóanyagok: tiszta hialuronsav, aktiváló peptidek, proteoglikán, kollagén elasztin, vitaminok, bioaktív ásványi anyagok, aloe vera, E vitamin, szőlőmagolaj..
A hialuronsav bőrünkben is megtalálható nedvesség megkötő és megtartó anyag. Fő feladata a kollagén rostok épségének megóvása és újjáépítése. Rendkívüli hidratáló erővel rendelkezik, kisimítja és feltölti a ráncokat

                                                                    Április hónapban bevezető áron !!!!!

 

AKCIÓ !!!

(Visszavonásig érvényes )

Absolute fusion regeneráló magas C vitamin tartalmú kezelés  15500 Ft helyett 8500 Ft- ért érhető el. (Tisztítással együtt + 2000 Ft)

Bővebb információ a tegoder kezelések menüpontban

 

 

 

 

 

 

 

!!!!!!!!!!!ELKÖLTÖZTÜNK!!!!!!!!!!!!!

 

Kedves vendégek ! Mindenkit várunk megújult környezetben Ózdon a Vasvár ut 10. fszt/1-ben, a Filó üzletház mögötti emeletes épületben.Bejárat: a villamossági üzlet melletti lépcsőház.

 

 

Lányok ! Fiúk !
Jön a tavasz ! kihagyhatatlan utolsó heti akció !!! Érvényes március utolsó hetében  2014.március  31.-ig
Vonatkozik:  a test szőrtelenítésére (  arc kihagy), leggalább 2 testrész szőrtelenítése esetén 50 % kedvezményben részesülsz .Pl: láb+ hónalj (2190 + 960) =3150 Ft helyett  1575 Ft !!!!! ne hagyjátok ki . ritkán van ilyen !! Osztani ér :-

)

 

Megérkezett a legújabb trend a szempilla-hosszabbításban

Sokak számára még maga a szempilla-hosszabbítás is újdonságnak számít, ennek ellenére szinte folyamatosan találkozunk újdonságokkal ebben a témában is.

A legújabb trend az alsó szempilla-hosszabbítás, mely még kifejezőbbé teszi a tekintetet. Ez a technika még több szakmai tapasztalatot és gyakorlatot kíván a szakemberektől, mert az alsó szempillasor készítése közben vagy nyitott, vagy félig nyitott szemen kell dolgozni. Természetesen a végső eredmény természetessége ebben az esetben is a szakemberen múlik, ahogyan a felső pillasor esetében is. Ahogyan a felső pillák készítése közben itt is figyelembe kell venni a szemformát és az egyéni stílust, valamint ahogyan a felső pillák esetében, egy pillasor elkészítése közben több hosszúságot kell felhasználni, mert a természetes szempillák is különböző hosszúságúak. Az alsó pillák elkészítésére a Long Lashes különleges „I” alsó pillákat ajánl, melyek íveltsége közelebb áll az alsó pillák ívéhez, mint a felső pillák esetében használatos „J” vagy „C” íveltség, így a hatás is természetesebb, a viselésük is kényelmesebb, mely által a pillák is tartósabbak.

Az alsó pillák készítésekor törekedni kell arra, hogy olyan ragasztót használjunk, aminek a párolgása minimális, mert így csökkenthetjük az irritációt.

A jól eltalált hossz és ív lehetővé teszi, hogy az alsó pillasor viselését is hamar megszokja a viselője a hatás pedig önmagáért beszél.

https://www.alveola.hu/szempilla-hosszabbitas-aktualis-trendek.php