Bemutatkozás

                   

 

  Üdvözlöm kedves látogató !!

 

Gátsikné Kondor Ilona  vagyok, kozmetikus és gyakorlati oktató, a Vénusz szalon kozmetikusa.Tanulmányaimat 1993-ban fejeztem be a Haynal Imre Egészségügyi Főiskola védőnő szakán.Évekig védőnőként dolgoztam, majd gyermekeim születése után jelentkeztem el at EFEB kozmetikus képzésére. 2009 óta szeretettel szépítem vendégeimet.2011-ben elkeztdtem a Nyugat magyarországi Egyetem gyakorlati oktató képzését, melyet 2013-ban sikeres vizsgával zártam.Mivel szakmánkban elengedhetetlen a fejlődés, 5015 októberében Mesteri címet szereztem.

Pályafutásom során több kozmetikai cég termékét kipróbáltam, végül a voksomat az Algodermia és Tegoder termékek mellett tettem le.Sajnos az Algodermia forgalmazása megszűnt magyarországon, ezért új lehetőségek után kutatva, s az "algás" vonalat követve rátaláltam egy nagyszerű termékcsoportra a Thalgora.

 

 

Tegoder

A TEGOR Kutató Központ ellenőrzött minőségű organikus és high-tech alapanyagokból, tökéletes tisztaságú ható- anyagokat állít elő, melyeket mikrobiológiai, és fizikai-kémiai elemzéseknek vetnek alá.Spanyolország vezető gyógyszergyártó cége által gyártott újgenerációs high-tech Tegoder kozmetikumokat prémium minőség, magas hatóanyag koncentráció és exkluzív csomagolás jellemzi.A TEGOR KUTATÓ KÖZPONT hosszú kutatómunka során fejlesztette ki a nanotechnológiának köszönhetően azt a peptid komplexet, melynek eredménye a  2011-es nemzetközi innovációs díj. Magyarországon a Hotel Intercontinentalban és a siófoki Hotel Azúrban szépítik a vendégeket a termékekkel.

 

 

 

Thalgo tengeri kezelések

A tengeri alga hatóanyagos kozmetikai termékek igen kedvezőek  a nők és férfiak számára, mivel vitaminokban, ásványi anyagokban és fitohormonokban igen gazdagok. Egyensúlyba hozzák a hormonális egyensúlyt, növelik a női, illetve férfi „éntudatot” és különös szépítő hatással vannak a bőrre. Aki tengeri algás készítményekkel dogozik, és aki ilyen bőrápoló kozmetikumokat használ nap, mint nap otthonra, az nem csak a bőrének, hanem lelkének is megadja a természetes gondoskodást.

 

100% BŐRROKON TERMÉKEK

 

 

A Thalgo Kutató Központ az alga és tengeri kivonatokból készült, gyógyászatra és thalassoterápiás célokra szánt bőrápoló termékekre specializálódott. A vállalatot 1964-ben André Bouclet gyógyszerész alapította, aki elsőként hitt abban, hogy a tengeri világ nagyszerű terápiás és kozmetikai felfedezések forrásává válhat.

 

A Thalgo készítmények tengeri hatóanyagokban gazdagok, melyek tökéletes biológiai rokonságban állnak a bőrrel, ezért felszívódásuk maximális, és megfelelnek a készítményekre vonatkozó szigorú előírásoknak. 


MAGAS HATÓANYAG-TARTALOM

 

Exkluzív francia  Thalgo termékeinkben kiemelkedően magas a hatóanyag-tartalom, így már önmagukban is olyan eredményt garantálnak, mint más készítmények a gépi kezelésekkel kombinálva.

 

A termékek igen magas minőséget képviselnek a kozmetikai iparágban, s mindezt megfizethető áron !

 

 

 

Miért essen a választásom a Thalgo-ra?

  • A Thalgo teljes termékpalettája mentes parabéntől, ásványi olajoktól, propilén-glikoltól, GMO összetevőktől és állati eredetű összetevőktől (kivéve a méhviaszt), mesterséges színezéktől és szilikontól.
  • Spa szakértők, kozmetológusok és gyógytornászok által kifejlesztett 7 exkluzív masszázs technika; magas koncentrátumú, professzionális termékek és exkluzív szépség felszerelések; melyek tökéletes szinergiája páratlan és fokozott hatékonyságú kezeléseket nyújt a vendégek számára.
  • A Környezetvédelmi Tudatosság a márka legfőbb vezérfonala, amely a feldolgozás minden egyes szakaszában jelen van, a biztonságos szépségápolás és a környezet védelme érdekében.
  • A Thalgo közel 50 éve a Tengeri Spa és Szépség specialistája. Az egyedülálló luxus Spa kezelések és masszázsok segítségével vendégünk a relaxáció és wellness legpazarabb élményében részesülhet.


Milyen megoldásokat kínál a Thalgo a professzionális bőrápolásban ?

A Thalgo Laboratories Paris megalkotta a Thalgo Skin Solution sorozatát, mely megoldást nyújt minden bőrproblémára az alga és növényi alapból biotechnológiai úton kivont hatóanyagoknak köszönhetően. A rehidratáló Sève Marine® komplex, a rozácea elleni Hyposensine™, a száraz, igénybevett bőrt regeneráló Algomega Komplex™, a mattosító és faggyúnormalizáló Controlamine® és Ac.net®, az oxigenizáló O2 Protect Complexe®, illetve a pigmentfolt elleni Clear Expert komplex™.

A Thalgo első a thalassoterápia világában, több mint 90 országban, a Spa és Szépségcentrumok piacvezető kozmetikuma.

Üzletünk Ózdon a Vasvár út 10 . Fszt./1 sz. alatt található Szalonunkban fodrászat ,manikűr-pedikűr -műköröm,valamint kozmetikai szolgáltatás működik.

Fodrász :Zachar Bernadett (Detti )

Manikűr, pedikűr, műköröm: Igó Boglárka