Fülbevaló belövés

 

  A kozmetikában a Studex A SYSTEM 75 RENDSZER-ét használom a belővéshez. A fülbevalók némelyike raktáron van, de az egyéni igények kielégítése iránt érdemes megrendelni katalógusból a kívánt fülbevalót.

 

AZ ÚJ RENDSZER TULAJDONSÁGAI
Eldobható Kapszula (Cartridge)
• A fülbevaló szára és a hozzá tartozó kapocs sterilizált állapotban egy szintén steril, eldobható kapszulában vannak elhelyezve.
• A kapszulák párban vannak csomagolva, de külön-külön, egyenként is felhasználhatók, megőrizvén a sterilitást.
• A belövő látható a csomagoláson keresztül is, a könnyebb azonosíthatóságért.
• A fülbevaló szára látható a lyukasztás közben, így egyszerűbbé válik a beigazítás és a célzás.
• A kapocs magától rácsatolódik a fülbevaló szárára, sterilen, érintetlenül.

A System 75™ Tulajdonságai
A System 75™ egy egyszerűen használható, eldobható-kapszulás fül-belövő rendszerként lett megtervezve, a fül-belövéssel foglalkozó szakemberek igényeinek kielégítésére. A System 75™ számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amivel a többi belövő-készülék nem, beleértve a következőket is:


1. A készülék formája alkalmazkodik a kéz alakjához, mely biztos, stabil fogást tesz lehetővé.
2. A fülbevaló szára és kapcsa egy műanyag kapszulára vannak felerősítve, amelyek sterilen vannak becsomagolva. A kapszulát fel lehet szerelni a markolatra, illetve el lehet azt onnan távolítani a belövés után, a kapszula vagy a fülbevaló szárának megérintése nélkül. Ez biztosítja a sterilitás megőrzését mind a páciens, mind a szakember számára.
3. Minden egyes kapszula (a benne levő fülbevalóval és kapoccsal) külön, önmagában van becsomagolva. Így, ha csak az egyiket akarja felhasználni, megteheti azt anélkül, hogy a másik kapszula sterilitását veszélyeztetné.
4. A kapszula használatával a rögzítő kapocs automatikusan, megfelelően elhelyezkedve rögzül a fülbevaló szárán, lehetővé téve, hogy a későbbiekben a fülcimpa ápolásakor és tisztításakor hozzá lehessen férni a fülbevaló által takart részéhez.
5. A fülbevaló szárának egyedülálló kialakítása biztosítja, hogy ahhoz a kapocs megfelelően igazodjon, így ezzel a szakembernek nem kell a belövés után foglalkoznia.

 

A belövés menete:

  1. A vendég fülének diagnosztizálása-tapintással.
  2. Ha belőhető a fülbevaló, akkor a páciensen a fülbevaló helyének kijelölése
  3. Fülcimpa fertőtlenítése.
  4. A kiválasztott fülbevaló behelyezése a" belövőpisztolyba"
  5. A belövés elvégzése mindkét fülön.
  6. Utókezelési tanácsok

                                                         

         Érdeklődni lehet személyesen a kozmetikában, az aktuális árakról.A fülbevaló kiválasztása a studexwebshop.hu oldalon a system 75 rendszerrel belőhető fülbevalók közül választandó ki.

Átfutási idő 2-4 hét.