Tincses Műszempilla

 

A tincses műszempillát , más néven dúsító pillának is nevezzük.A saját pillasor tövébe ragasztva elragadó tekintetet kölcsönöz.A tincsek 5-6 szál műszempilla összecsomózásából alakulnak ki. Ezeket speciális ragasztóval rögzítjük a saját szempillák tövéhez. Egy szemre  a szemrés hosszától függően kb. 10-15 tincset lehet elhelyezni.

A felhasznált ragasztó bőrbarát, hypoallergén ,amely  egyáltalán nem vagy csak nagyon ritkán okozhat enyhe irritációt. Különböző méretekben létezik(S, M, L, XL). Tartóssága általában pár hét. A ragasztó oldékonyságától függően eltávolíthatjuk  vízzel, vagy oldószerrel .Soha ne  dörzsöljük ! Ez a saját pilláink elvesztéséhez vezethet.
Hogyan viseljük ?

A  mindennapokban hordható, de alkalomra is kiváló.. Viselése hosszú távon nem ajánlott, mert a saját pilláink eltöredezhetnek, ritkulhatnak a tartós viselés során. Ennek a magyarázata abban rejlik, hogy a tincses pillát soha nem egy szempillaszálhoz, hanem egyszerre több pillához ragasztjuk, s  mivel a relatíve nehéz  leesésekor egyszerre több szempillát is kitép, vagy letör.
 

 

3 D-s azaz a három dimenziós pilla

Érzéki és szexi tekintet tartós 3D szempilla-hosszabbítással

 
Ez egy forradalmian új műszempilla rendszer, amely egyre nagyobb teret hódít , amit előnyös tulajdonságai tesznek lehetővé. Megjelenése teljesen természetes, viselete nagyon kényelmes, súlytalan, tartós, akár két hónapig is tart, és nem roncsolja a saját szempillákat. A 3D műszempilla használatával hosszabb, sűrűbb és vastagabb hatást érhetünk el, amely csodálatosan kiemeli a tekintetet.

 
 


A siker titka

A 3D műszempilla jelentős előnyökkel rendelkezik az eddig elterjedt tincses szempillákkal szemben. Sikerének legfontosabb titka, hogy viselőjének nem kell változtatnia szokásos életvitelén, sportolhat, zuhanyozhat, szaunázhat, kényelmesen aludhat vele. Teljesen természetes hatású. A 3D műszempilla illesztése láthatatlan, akár férfiak is hordhatják. Viselete kényelmes, súlytalan, egyáltalán nem érezhető. A 3D szempilla ragasztója nem roncsolja az eredeti szempillákat.


3D Szempilla-hosszabbítás technikája

Az eredetihez megtévesztésig hasonlító 3D szálak egyenként kerülnek felragasztásra az eredeti szempilla szálakhoz, egy rugalmas, súlytalan, orvosi minőségű ragasztóval. A 3D ragasztó olyan erősen tapad az eredeti szempillákhoz, hogy csak a természetes szempilla cserélődéssel, az eredetivel együtt hullik ki, ezáltal másfél-két hónapig is tart. Körülbelül 30-30 szál kerül felhelyezésre szemenként.
 

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki szépségét tekintete kiemelésével tovább szeretné fokozni.
Mindenkinek, aki szeretne, dúsabb, hosszabb, ívesebb szempillákat.
Mindenkinek, aki szeretne szép lenni már ébredéskor.
Mindenkinek, aki nem akar változtatni szokásos életvitelén, és nem akar alkalmazkodni a hagyományos, kényelmetlen műszempilla viseléséhez.
Mindenkinek, akinek nincs ideje, vagy kedve folyamatosan sminkjével foglalkozni.
Mindenkinek, akit bosszant, ha szempillafestéke elkenődik a nap során.
 

Mennyire tartós?

Akár 2 hónapig is tart, és csak a természetes szempilla-cserélődéssel fokozatosan távoznak a felragasztott 3D műszempilla szálak. A természetes szempilla kicserélődése körülbelül 100 nap alatt történik meg. Egy jól felhelyezett 3D műszempilla észrevétlenül - akár a saját pillák - fog lehullani.

Megérkezett a legújabb trend a szempilla-hosszabbításban

Sokak számára még maga a szempilla-hosszabbítás is újdonságnak számít, ennek ellenére szinte folyamatosan találkozunk újdonságokkal ebben a témában is.

A legújabb trend az alsó szempilla-hosszabbítás, mely még kifejezőbbé teszi a tekintetet. Ez a technika még több szakmai tapasztalatot és gyakorlatot kíván a szakemberektől, mert az alsó szempillasor készítése közben vagy nyitott, vagy félig nyitott szemen kell dolgozni. Természetesen a végső eredmény természetessége ebben az esetben is a szakemberen múlik, ahogyan a felső pillasor esetében is. Ahogyan a felső pillák készítése közben itt is figyelembe kell venni a szemformát és az egyéni stílust, valamint ahogyan a felső pillák esetében, egy pillasor elkészítése közben több hosszúságot kell felhasználni, mert a természetes szempillák is különböző hosszúságúak. Az alsó pillák elkészítésére a Long Lashes különleges „I” alsó pillákat ajánl, melyek íveltsége közelebb áll az alsó pillák ívéhez, mint a felső pillák esetében használatos „J” vagy „C” íveltség, így a hatás is természetesebb, a viselésük is kényelmesebb, mely által a pillák is tartósabbak.

Az alsó pillák készítésekor törekedni kell arra, hogy olyan ragasztót használjunk, aminek a párolgása minimális, mert így csökkenthetjük az irritációt.

A jól eltalált hossz és ív lehetővé teszi, hogy az alsó pillasor viselését is hamar megszokja a viselője a hatás pedig önmagáért beszél.

https://www.alveola.hu/szempilla-hosszabbitas-aktualis-trendek.php